Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Separam albusul de galbenus.Albusurile le batem cu un praf de sare,si galbenusurile cu zahar si esenta de vanilie.
Cernem faina cu cacao si praful de copt.
Intr-o tigaita punem ciocolata la topit cu frisca lichida cand ia clocot dam deoparte si amestecam pana se topeste ciocolata si se face o crema fina.
Cu telul sau cu spatula amestecam galbenusul cu albusul batut cu miscari usoare ,apoi punem cate o lingura din faina cernuta si amestecam usor,punem jumatate din faina apoi adaugam compozitia de ciocolata amestecam usor si continuam sa punem celalanta jumatate de faina.
La sfarsit punem cele 5 linguri de ulei amestecand usor.
Luam tava o tapetam cu ulei si faina ,adaugam compozitia si bagam la cuptor preaincalzit incercand cu o scobitoare din cand in cand.
Pofta buna!!
1
Pentru mai multa bunatate putem pune glazura de ciocolata pe deasupra.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult